Mensen maken gebruik van hun persoonlijke kwaliteiten om de doelen van uw organisatie te realiseren. Dat maakt een organisatie sterk en tegelijk ook kwetsbaar. Wilt u uw organisatie effectief veranderen, dan is dit alleen mogelijk als u aansluit bij uw medewerkers en de situatie waarin zij zich bevinden.

A&A contact biedt trainingen en workshops op het vlak van management, coaching en communicatie. Voorbeelden van trainingen kunnen zijn: coachend leidinggeven, effectief communiceren en functioneringsgesprekken. A&A contact begeleidt ook deelnemers van intervisiegroepen waarbij collegiale ondersteuning centraal staat, met  specifieke aandacht voor de onderlinge communicatie.

Deelnemers worden gestimuleerd hun eigen kwaliteiten en vaardigheden te ontwikkelen. De trainingen bestaan daarom uit een combinatie van kennis, reflectie en doen, soms met behulp van een acteur. De groepsgrootte van 6 tot maximaal 12 deelnemers garandeert dat iedereen persoonlijk aan bod komt.

A&A contact heeft geen kant en klare trainingen op de plank liggen. Uw vraag is altijd het uitgangspunt. A&A contact levert daarom alleen trainingen op maat. In overleg met u stelt zij een programma voor dat precies aansluit bij uw vraag en uw organisatie.

 

We hebben weinig tijd
     en veel te doen

    Laten we de tijd nemen
        voor wat we doen
                 
(Oscar Wilde)